Naleśniki z Bryki

„Naleśniki z Bryki” powstały z zamiłowania do kuchni. Otworzyło go dwóch braci. Do spróbowania własnych sił w gastronomii Karola i Michała Mikulskich skłoniły pozytywne doświadczenia znajomych pracujących w branży. - Trochę zazdrościliśmy im swobody w codziennym funkcjonowaniu i marzymy o własnej restauracji - mówi Karol Mikulski, współwłaściciel.

Myślą przewodnią kierującą właścicielami „Naleśników z Bryki” jest slow food. - Warzywa kupujemy na targowisku, a sałatę przywozimy od Pani, która uprawia ją za miastem. Zresztą spotykamy tam właścicieli niektórych food trucków i restauracji - przyznaje Michał Mikulski.

Przykładowe dania które możesz u nas zjeść

Polub profil trucka na facebooku: zobacz stronę

Niedługo znajdziesz nas tutaj:

  • pon, 22.10.2018 Odpoczywamy
  • wt, 23.10.2018 Odpoczywamy
  • śr, 24.10.2018 Odpoczywamy
  • czw, 25.10.2018 Odpoczywamy
  • pt, 26.10.2018 Odpoczywamy
  • so, 27.10.2018 Weekend, szukaj nas
    na mieście!
  • nd, 28.10.2018 Weekend, szukaj nas
    na mieście!