Feel Good Food

Naleśniki z Bryki

Kuchnia
Kuchnia francuska

„Naleśniki z Bryki” powstały z zamiłowania do kuchni. Otworzyło go dwóch braci. Do spróbowania własnych sił w gastronomii Karola i Michała Mikulskich skłoniły pozytywne doświadczenia znajomych pracujących w branży. - Trochę zazdrościliśmy im swobody w codziennym funkcjonowaniu i marzymy o własnej restauracji - mówi Karol Mikulski, współwłaściciel.Myślą przewodnią kierującą właścicielami „Naleśników z Bryki” jest slow food. - Warzywa kupujemy na targowisku, a sałatę przywozimy od Pani, która uprawia ją za miastem. Zresztą spotykamy tam właścicieli niektórych food trucków i restauracji - przyznaje Michał Mikulski.

Tu nas znajdziesz(22.07-26.07):

Chcesz, żeby ten foodtruck przyjechał do Twojej firmy albo na Twój event? Napisz na biuro@feelgoodfood.pl lub

Zadzwoń: 516 048 441